Lejonkungen x2



Kan man låta
bli att älska Lejonkungen? Nej, jag tror inte det va. Sitter och spotifyar musiken. Lika underbar som filmen.

Elton John - Can you feel the love tonight



Lejonkungen II är inte heller helt fel! Inte musiken heller ;)

Simba och Kiara - Vi är en


Jag <3 fredagar



Helgen gillades, särskilt fredagen då! Förfest hemma hos mig och sedan Grand med underbart trevligt folk <3 Kolla facebook för mer bilder ;)



Övriga helgen gillades såklart också eftersom den spenderades med (enligt honom själv) världens bästa Jonatan ;)!


2x körskola



Övningskörde på körskola
för andra gången imorse. Det gick fint. Fick typ köra runt lite på Egna hem, krypköra alltså. Körde sedan runt lite på parkeringen utanför Konsum på Sommarlust. Fattar inte hur han vågar låta mig köra slalom mellan intet ont anande parkerade bilar. Det var typ "kör mellan det där trädet och den bilen" eller "kör mellan den röda och den blå bilen". Livsfarligt, haha. Övade växling sedan.

Peter, min körskolelärare, hade fått ett återbud på eftermiddagen och tyckte att jag kunde köra då. Så varför inte? Blev alltså en körlektion till, klockan 3. Lite mer övning av växling och sedan start i backe! Hade aldrig provat det innan, men det gick bra efter några försök :D Dragläget found me!

3 lektioner avklarade. Får väl se hur många som återstår!



Svenska Hollywoodfruar



Tittade precis på
det första avsnittet. Typiskt sånt program man inte kan låta bli att se även om det egentligen är helt meningslöst. Riktigt roligt var det faktiskt! Alla tre hemmafruarna var helt efterblivna. Eller Anna Anka var väl aningens mer normal än de båda andra.

Har ju då inte 3:an så tittar på Tv3play.



Nej, nu ska jag nanna! Nighty!

I wanna feel weightless and that should be enough



Är "ledig" från skolan imorgon. Eller alltså jag ska arbeta hemma. Vi håller på med ett grupparbete om olika tidsepoker. Jag ska skriva om konstnärer och andra kända personer under barock och rokoko.

Tänkte att jag skulle vara lite effektiv imorgon.

- Stiga upp redan vid 8.

- Börja med arbetet.

- Träna lite på gymmet.

- Gå till skolan och äta där med Malin. Det är nämligen kotlett, potatis och champinjonsås. Inte en chans att man missar det ;) Dessutom är jag och Malin alltid i skolan när vi inte borde vara det. Man ska ju inte bryta trevliga traditioner.

- Åka hem igen. Antingen fortsätta med grupparbetet eller plugga NK (ekologiprov på onsdag).

- Dra in till stan och gå på körkortsteori. Enda tisdagen jag kommer kunna göra det eftersom jag egentligen har engelska på tisdagar. Den här tisdagen fick vi dock arbeta hemma. Ett arbete som jag faktiskt är klar med. Fin framförhållning här, vilket inte hör till vanligheterna.

- Dra hem. Äta. Sedan plugga lite NK till. Jag SKA ha bra på provet! Helst MVG ;)

- Sedan titta på Idol så klart. Och kanske Andra Avenyn också.

Fullspäckad tisdag
med andra ord. Får väl se om jag kan hålla mitt lilla schema.

Shine Your Light...



...down on me
Lift me up so I can see
Shine your light when you're gone
Give me the strength
To carry on


I thought I saw him walking by the side of the road
Maybe trying to find his way home
He's here but not here
He's gone but not gone
Just hope he knows if I get lost.




Blev påmind om den här mysiga låten eftersom Ladder 49 går på tv ikväll. Det här är alltså soundtracket.

Livet leker...!



Sitter och tittar ut på en underbar dag! Känner mig sådär härligt lycklig av någon anledning. Inte ens att plugga NK(ekologiprov på onsdag) och skriva om balkongscenen ur Romeo & Juliet till modern engelska kan rubba mitt glada humör!

Nu ska jag gå ut på altanen och sätta mig i solen! Nämt att det är studiedag...? :D

Bild från Malmö C i torsdags. All Time Low var förresten asbra!


All Time Low



Nu ska jag snart ta bussen in till stan för att sedan ta tåget till Malmö! Ikväll står det nämligen konsert på schemat. Ska se All Time Low med Malin!

För er som inte har hört dem:






Just another tuesday...



Seg dag! Var i skolan vid 8, efter att jag tagit bussen 7:14 från Vånga. Verkligen härligt att stiga upp idag, not. Hade i alla fall ett litet läxförhör på krukväster, det gick bra. Sedan hade vi eget arbete med vårt grupparbete inom Kultur- och stilhistoria. Det innebär att vi får planera våra måndagar och tisdagar hur vi vill. Vi arbetade med det till ca 11 då vi åkte in till stan. Sedan lullade vi runt lite i stan. Väldigt länge faktiskt. Jag inhandlade lite spontant ett diadem. Jag och Elin hängde sen med Madde och Rasmus till Louise på salongen, eftersom Madde skulle färga om håret. Vi hängde där till ca halv 4, då vi fick gå tillbaka till skolan. Engelska mellan 16-16:45. Fick sluta tidigare, woho! Ja, sen åkte jag väl hem.

Diademet, sött va?! ;)





In good shape



Nu när man går i trean är det ju dags för projektarbete. Jag, Elin, Louise och Malin är faktiskt de enda i min klass som ska ha PA, de andra har UF. Vi kryssade i alla fall i Idrott/Hälsa, och tänkte sedan inte särskilt mycket mer. Nu var det helt plötsligt dags att bestämma sig och börja. Vår tanke är att vi ska träna och sedan vara mitt i ett lopp i nobember som ett test för att se hur vi ligger till. Sedan ska vi springa ett lopp i Göteborg. Lycka till, till oss!

Idag gav jag mig ut på min första lilla löprunda. 26 minuter tog den. Nu är jag helt död. Rädda mig!!

Hihi, måste bara lägga upp den här bilden även om den inte har något med saken att göra. Den här lilla paddan försökte krypa ner mellan våra brädor på altanen. Springan mellan brädorna är ca 5 mm breda. Kan ju säga att paddan inte riktigt lyckades, men det såg väldigt sött ut.


Utgång i fredags



Helgen har varit riktigt nice.

I fredags blev det förfest hos mig. Sedan blev det först shotande på Hessle, sedan Grand och till sist Class. Man tappade bort alla hela tiden, men jag hade väldigt trevligt ändå.
Åt mitt första meal på Subway. Brukar vara väldigt skeptisk till ny mat, men det var sjukt gott. Sedan skulle jag och Jonte ta oss hem på min cykel... Tog lite tid kan man ju säga. Somnade inte förrän 5-6 nån gång.

Girls love to party!



Jonte trivdes ;)



På Grand!




Black and red



Färgade håret i fredags. Mörkbrunt (ser dock svart ut för tillfället) och mörkrött typ. Kände för en liten förändring.

Såhär blev det:




Körlektion



Var på min första körlektion idag! Det gick riktigt bra. Fick börja med att ställa in ratt, stol och speglar och sen var det bara att köra iväg. Det var ungefär "kör rakt fram tills jag säger att du ska svänga". Körde en sväng ut till kulltorp, snurrade runt lite där och sedan tillbaka till körskolan igen.
Det var stor skillnad på deras lilla golf och vår långa volvo. Bara man nuddade gas/broms så sa det vrooom eller bara man petade lite på växelspaken så hoppade den i en växel. I vår bil måste man dra och slita lite, haha.

Ska ut på vägarna igen 24 september! Så se upp då :P


090909



Det "magiska" datumet! Det talades mycket om 080808 förra året. Har inte hört någonting i år. Inte har det hänt något speciellt heller.

Nu får vi vänta till 101010...!


Onsdag



Liten sammanfattning av min dag:


- Försova sig en halvtimme. Ta en jättesnabb dusch, klä på sig, springa till bussen.

- Hinna med bussen. Komma till skolan 20 minuter innan vi börjar, drygt. Köpa frukost i cafeterian.

- Ha engelska dvs titta på "Shakespeare in love". Har man ju bara sett en sisådär 4 gånger innan i skolan.

- Ha naturkunskap dvs borde ha lyssnat på när Christina malde på om mossa och alger, men istället sms:a med Madde! Ut på promenad i skogen och plocka blad från olika träd. Ha ett litet förhör om vilka blad som hör till vilket träd, lol.

- Sluta skolan halv 12. Äta kebabgryta med ris i skolan. Köpa studentpass + biljett till nästa 3:3.

- Få skjuts in till stan av Filippa. Fixa biljetter till Grand på fredag. Köpa svarta leggings och svart nagellack. Käka pommes på Donken.

- Ta bussen till Friskis. Köpa träningskort till pass, spinning och gym. Gå hem med Madde.

- Hänga hemma hos Madde ett tag. Titta på Top Model och Project Runway.

- Gå hem. Diska, tvätta och städa! Laga mat dvs pasta och kassler. Käka och titta på fotboll.

- Göra klar loggbok och öva på krukväxter.

- Titta på Idol. Hänga vid datorn. Spela lite piano. Måla naglarna.


Thinking of you



Dagens låttips helt enkelt:


Katy Perry - Thinking of you



Idol 2009



Ingen kan väl ha missat att Idol 2009 började idag på tv4, eller? Idolnörd som man är, ska jag så klart följa Idol slaviskt och se alla avsnitt. Auditions är ju lätt roligast. Fast tycker dock att Sverige verkar vara lite smått tömt på idioter. Jag menar, Idol 2004 och 2005 innehöll många fler roliga/komiska auditions.

Nu vill man nästan hellre se de som verkligen är bra. Några av mina favoriter från kvällens program är:

Sofhia Karlsson - Mmmbop


Jenny Eijdercrona - Little Bit More

Jon Sindenius - Egen låt

Felix - Egen låt


My - Thinking of You (Gick ej vidare)

Tyckte det var lite smått roligt att "Kissies" bror Peter var med. Han var sjukt dålig! Fast jag ska väl inte säga nåt...haha. Synd bara att inte Kissie gick vidare till den riktiga juryn.

Åh, jag blir sjukt sugen att ställa upp igen. Fast jag vet inte... Kanske ska vara ett once-in-a-lifetime.


Helgen



Banken i fredags som sagt! Sjukt kul :D

I lördags döptes då mitt kusinbarn. Eskil Ulrik Jonny. Eskil har jag ingen aning var de har fått det ifrån... Ulrik är från Anna-Claras pappa och Jonny är från Kennys pappa, min farbror. Dopet skulle vara utomhus i deras trädgård. Det ösregnade när vi körde dit och när vi kom fram. Men precis kl 2 när dopet skulle börja slutade det att regna och solen kom fram. Ett tecken från Gud...? Haha.
Sedan blev det italiensk buffé, mycket gott. Drog hem en stund till min farmor på kvällen och sedan sov vi över på vandrarhemmet i Ronneby.

Jag och Eskil, som står på ett bord. Han är 6 månader och kan liksom stå.



I söndags åt vi frukost hos farmor. Plättar, köttbullar och prinskorvar. Det kallar jag en riktig frukost ^^. Sedan var vi lite hos farmor. Efter det besökte vi kyrkogården där min farfar och farbror ligger begravda. Sen övningskörde jag hem till Kristianstad, på motorvägen. Det var sjukt kul. När vi kom hem upptäckte vi dock att vi hade tappat övningskörsskylten, oppsan.
Jag hann knappt komma hem förrän det blev att ta bussen till Broby. Robin B från Idol 2008 spelade nämligen där. Stannade inte så länge, utan tog bussen hem igen vid 5. Han spelade några nya egna låtar och några covers från idoltiden. Fjortisar med "Robin <3" skrivet i pannan fanns där gott om...

Robin där som sagt.



På kvällen kom Jonte hem till mig och vi hade det allmänt mysigt. Blev lite musik, en promenad och en sväng med bilen. Sedan blev det sängen. Vi steg inte upp förrän vid 1. Hade nämligen studiedag idag :D Sen blev et frukost innan Jonte skulle dra hem. Efter det gjorde jag inget vettigt. Drog in till stan vid halv 4 och käkade på Donken. Därefter blev det att gå på introduktion på körskolan. Det var en kvinna som pratade oavbrutet i en timme och tre kvart. Drygt! Lite nödvändigt sa hon, annars var det ganska meningslöst. Ska på min första körlektion på torsdag! :D
Kvällen har sedan spenderats till pluggande på krukväxter och en uppsats på engelska om Hamlet. Boring med andra ord...

Jonatan. Så söt du är ;) <3



Nej nu måste jag sova, börjar skolan 8:10 imorgon. Vi ska göra en dekorativ kistdekoration. Ska bli ganska skoj! Natti!

Lönen



Fick en mindre chock igår kväll. Jag skulle ta ut 200 kr, och trodde då att jag skulle ha 300 kr kvar på kontot. Men nej, 5200 spänn står det! Woho jag är rik! Min lön har kommit! 4900 kr, såå nice :D




Banken igår!



Har verkligen varit
dålig på att blogga på sista tiden, men verkligeheten är så mycket bättre än Internet ;) Hänger för övrigt på Facebook istället.

Igår blev det
förfest hos Malin! Mycket trevligt. Lite smått crazy. Först fick jag skjutsa Malin på cykel till Arles Pizzeria. Medan de andra otåligt väntade och skrek "Jag vill ha mat!". Haha nej men sjukt hungriga var vi när vi äntligen fick pizzorna. Filippa var bartender of the day. Det blev lyckat!
Vid 23 drog vi in till Banken. Mycket folk var där. Blev ungefär att gå runt och leta reda på alla som man tappade bort hela tiden, haha. Nej men folk dök upp när man minst anade det ;) Timbuktu spelade. Han var bra! Lite drygt bara att han höll på och tjatade på publiken att de inte fick knuffas. Vill han inte ha en knuffandes publik borde han inte spela på Banken helt enkelt. Jag lyckades köpa 3 öl till priset av 2! Dagens klipp! Förvirrade bartendrar alltså. Hade egentligen bara beställt 2, och så fick jag 3 av misstag.

Idag blir det att åka till Ronneby för att mitt kusinbarn ska döpas. Eskil Ulrik Johnny ska han heta. Inte för att vara taskig eller så, men stackars barn. Trädgårdsdop ska de ha. Så vi hoppas verkligen på fint väder! Vi ska egentligen inte åka förrän vid 12. Men jag vaknade pigg och utvilad så lika bra att stiga upp! Skulle ändå inte kunna somna om.

Fick inte direkt några bra bilder men slänger upp två ändå ;D

Värden, Malin!



Emelie och Madde!



Torsdag



Hallå hallå! Sitter hemma hos Jonte nu. Ska sova här i natt!

Kort dag i skolan idag. Ingen estetisk verksamhet, det gillar vi! Slutade redan kl 12. Hängde lite på Fenix sen. Jag är sjukt fattig och tänkte bara hänga med som sällskap. Men det slutar så klart med att jag köper kladdkaka och kaffe. Hrm, inte bra det här. Haha. Tog bussen till Vånga sen.

Imorgon blir det förfest hos Malin, som vi hoppas är frisk imorgon! Sedan blir det Banken på kvällen :D Timbuktu spelar där. Fast går inte direkt för honom utan mest för sällskapet och för att Banken är trevligt.


APU:n fixad!



Har varit en helt okej dag. Cyklade hemifrån lite över 9 imorse. Stack upp på KemLab på CSK för att lämna mammas cykelnyckel som hon hade glömt. Lite snäll får man ju vara. Drog sen till skolan. Hade NK med Christina. Mer korkad människa får man ju leta efter. Men lite mysig är hon samtidigt, hahaha. Åt sedan i skolan. Chili con carne, inget vidare.

Efter de blev det en liten runda i stan och sedan tog jag och Louise bussen ut till Växthuset. Vi fick vara där på APU:n v.47-50, trevligt. Ja, sedan tog vi bussen in till stan igen och jag cyklade hem, efter att vi hade hängt på Rese ett tag och glott på folk haha.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Är helt lonely ikväll för mamma och pappa skulle till konserthuset på nån random konsert.


Dagens outfit



Var längesedan så här har ni dagens outfit:

Jeans - H&M
Linne - H&M
Kofta - Ed Hardy (Ed Hardy Store, Berlin)
Skor - Ed Hardy (KaDeWe, Berlin)






Facebook



Nu har jag, som alla andra, fallit för grupptrycket och skaffat Facebook. Jag är redan fast, haha. Verkligen meningslöst och beroendeframkallande. Egentligen borde jag typ skriva en uppsats om Hamlet på engelska, plugga krukväxter eller något annat liks tråkigt... Men jag hänger som sagt på Facebook.



GAH alltså!! Blogg.se håller på och ändrar designen (när man är inloggad alltså), så sidan segar som fan. Störande!

RSS 2.0