Inglorious Bastards



Jonte är här, men lämnade mig nyss vid datorn. För på tv:n hördes nämligen "vroooom"...! STCC tror jag det var. Spännande, verkligen.

Vi var på bio idag. Inglorious Bastards såg vi. Den med Brad Pitt som dödar nazister ni vet? Det var riktigt bra. Lite seg emellanåt, men överlag skitbra. Brad Pitt var lysande. Så j*vla rolig. Se den! Hitler var också lysande, om man får säga det. "Tuggummi, någon?" Som om det fanns tuggummi på 40-talet...

Haha efter bion körde vi hem till mig och tittade på Bernard & Bianca i Australien. Klassiker!

Förresten min mormor "Jonatan kör väl försiktigt?"
Jonte "Ja när jag har någon annan i bilen kör jag alltid försiktigt". Yeah right va? ;)

Ojoj nu hördes det som om någon kunde slita sig från motorljudet! Ciao bloggen!

Brad Pitt.



Jonatan som sover på min söta griskudde ^^





Läggdags



Klockan är kvart
i 9 och jag ska faktiskt gå och lägga mig. Var evigheter sedan det hände. Godnatt allihopa!

Sunday



Lite sådär seg
söndag har det varit idag. Kanske för att man är lite sleten efter helgen. Jonte sov ju då här. Det blev frukost imorse vid 12 :P Sedan blev det en tur till Biltema, inte min idé haha. Jonte var ungefär i paradiset. "Det där skulle jag behöva! Det där vill jag ha! Ohh...ett avgasrör!" Haha, min lilla bilmekaniker ;) Blev dock inget handlat. Efteråt blev det mat på Donken. Det satt fint.

Efter Jonte åkte hem vid 2 ungefär, har jag inte gjort något vettigt över huvud taget. Har mest hängt vid datorn, tittat lite på Finnkampen och pluggat liiiite. Sjukt seg söndag som sagt.

Helgeåfestivalen



Var på Helgeåfestivalen igår, sjukt skoj! Först var det lite förfest hemma hos Louise. Blev lite grillande, kortspelande och "Jag har aldrig...". Kvällens citat - "Den jävla horan ska dö!". Haha, så j*vla kul. Efter det hängde vi lite på en...gräsmatta, haha. Skumt, men sjukt kul det med.

Väl inne på Helgeåfestivalen i Knislinge såg man typ inga band. Hängde på en bänk under ett parasoll, gick lite hit och dit och hängde lite i öltältet med. Dead by April var de enda jag såg. De var sjukt bra! Vi hann dock inte se så länge eftersom min pappa kom och skulle hämta oss.

Dead by April. Vi stod ganska långt bak där, men helt plötsligt var vi en halvmeter från scenen (tack vare Jonte!). Vi lyckades hamna mitt i moshen, och lyckades trilla också. Någon vänlig själ drog som tur var upp oss.



Jonte och Erik, skön snubbe det där.



Haha kunde inte låta bli att lägga upp den med!  Det där var ungefär alla bilder jag tog under kvällen.


Hemma igen!



Hemma efter en mycket trevlig kväll. Blev först hem till Emelie då. Där vi hängde fram till typ 23-23:30 eller något. Blev lite "Jag har aldrig..." och så! Sedan drog Madde och jag in till stan och träffade Rasmus och Filip. De andra var för trötta för att hänga med. Det blev en sväng till Biljard. Vi spöade killarna på en biljardrunda :D Dolda talanger! Sedan flängde vi runt lite i stan. Blev en shot på Hessle med för min del.
Filip var snäll och skjutsade hem oss. Jag har nyktrat till så det blev inte ens något fylleinlägg, lite synd. Haha.

Godnatt!

Hemma hos Emelie.

 

Fredag!!



Nu ska jag dra hem till Emelie och sedan ut på stan!


Partyhelg



Festa står det på schemat fredag och lördag. Ikväll blir det att festa hemma hos Emelie. Som för övrigt har tagit körkort så stort grattis till det :D Måste ju firas! Sedan drar vi kanske ut nånstans. Måste ju i alla fall gå ut och ta en shot. Åh har klädångest!!! Jag vet inte vad jag ska ha på mig, men sparar det beslutet till lite senare ikväll. Haha.

Imorgon blir det att förfesta hemma hos Louise i Broby. Börjar vid 3 ungefär. Fest hela dagen, det gillar vi! Sedan blir det Helgeåfestivalen :D Där bland annat Dead by April, Adam Tensta, Smen's Baglomma och Backyard Babies spelar. Ska bli najs det. Man går ju endast dit för Dead by Aprils skull så klart ;)
Sen hänger Jonatan med mig hem och sover över!

Jag gillar den här helgen riktigt mycket helt enkelt!

Bild från i våras!


Can you feel the love tonight



Jag kan inte sova. Eller hrm har inte gått och lagt mig :$ Men nätter är mysiga, när alla andra sover.

Jag ville bara säga att jag tycker om dig Jonatan Persson <3 Du betyder otroligt mycket för mig.

....!



Åh gud alltså. Jag stör mig så j*vla mycket på min mamma. Känner för att göra något barnsligt upproriskt. Som att lägga mig på golvet och skrika. Kommer inte att hända, men ändå.

Känner mig som världens fjortis, men åh hon hade lovat! Haha.

Tack för klagostunden. Behövde skriva av mig. Godnatt!

Körkort nästa!



Det har varit en helt okej dag i skolan. Svenska och samhällskunskap, och sedan estetisk verksamhet efter maten. Jag gillar vår nya samhällslärare Mats! Tyvärr fick vi inte snygge-Mats, men den andra Mats är faktiskt riktigt bra. Självklart drog han "Är du släkt med Ingmar Stenmark?" Fatta hur många gånger jag har hört den repliken. Den är speciellt ytterst populär bland skolfotografer.

Efter skolan var jag och skrev in mig på Nya Trafikskolan! Första körlektionen äger rum 10 september. Så håll er borta från vägarna då, haha.
Sedan gick jag i stan med Jonte. Mysigt! Han shoppade lite och sen åt vi på Favoriten. Haha världens sämsta service. Han fick vänta i evigheter på maten. Men fick i alla fall två gratis läsk.

Nu ska jag väl fortsätta plugga. Vi har bara gått i skolan några dagar och har redan fått en massa läxor. Små i och för sig, men de tar ju ändå tid att göra. Fast först ska jag övningsköra :D Man får ju förbereda sig nu.

Gammal bild från i juli, om man får kalla det länge sedan.


Trött!



Vår lärare Maria har fått den fina idén att ge oss 20 krukväxter i läxa tills tisdag. Vi brukar ha 10 st per vecka. Man ska alltså lära sig svenskt namn, släktnamn, artnamn och en massa skötsel. Åh jag vill ha alla rätt! Men lycka till med det. Hehe lyckades somna i soffan när jag pluggade.

Mamma: Du somnade.
Jag: Nää, jag sov inte!
Pappa: Jo, du snusade så sött.
Jag: Hrm okej då...
Mamma: Vad gjorde du i natt? Du sov väl inget...


Ursäkta, jag sov faktiskt väldigt gott i natt. Kan väl inte hjälpa att pluggande på växter är sövande.

Berlin i bilder, dag 5



Måndag

Sista dagen skulle vi besöka regeringshuset. Fick stå i en mysig kö i 1 timme och en kvart.



Gick runt i en glaskupol med hörlurar i öronen och lyssnade på en automatisk guide som berättade vad man såg genom glaset. Höjden av underhållning, hrm...



Sedan var det att åka till Tegel, flygplatsen, och ta flyget hem. Linus Thörnblad och Jesper Fritz tog samma plan som oss. Lite coolt. Frågade dock inte om autograf eller så, kändes inte riktigt läge. Haha de höll på och skröt om några jamaicanska sprinters som hade stött på dem eller något. Kändes lite smått som "titta på mig jag är känd".



Mycket trevligt har jag haft det. Nu saknas bara OS och någon Grand Prix-gala, annars har jag sett friidrott i alla dess former haha.

Berlin i bilder, dag 4



Söndag

Hrm på söndagen gjorde vi nog inte så mycket. Gick väl runt lite i stan typ.



Finnarna var glada eftersom det var dags för den manliga spjutfinalen. Finland dominerar alltid i spjut och 4 finländare hade tagit sig till final. Men vilket finskt fiasko det blev, bästa finne hamnade på 5:e plats. Tyckte lite synd om dem.



Vinnaren i stav, Steven Hooker, dök upp på stadion på söndagen som publik. Han hade inte tid med alla som ville ha autografer och fotas med honom. Så vi fixade det själva. Woho jag är på samma bild som Steve!



Andreas Thorkildsen vann då spjutet. Jag hejade så klart på Andreas. Som en finländare på flygplatsen uttryckte det "Nu vill alla finnar flytta till Norge" (läses med finsk brytning).



Avslutning. Den var skitdålig. Man hade förväntat sig lite mer av ett VM. Bara en massa funktionärer som sprang runt och någon tjej som höll tal om att det varit det bästa VM någonsin... Inte ens lite fyrverkerier, hallå liksom?!



Berlin i bilder, dag 3



Lördag

Marathon stod det på programmet i dag. Bara en massa kenyaner och etiopier.




Varmt som in i h*lvete var det. Kanske inte så smart att ha jeans men det blev ju kallare på kvällen.



Vi var och promenerade vid de lite finare delarna av Berlin, vid floden Spree (tror jag den hette).



Efter det blev det U-bahn till stadion. Så här mycket folk var det varje dag på linje U2. Packade som sillar stod man.



Mycket folk på väg till stadion.



Där satt vi bland en massa annat folk. Hade ungefär samma platser alla dagar. Flyttade några rader bara.



Männens längdhoppsfinal var det. Britterna är ju inte helt fel. Greg Rutherford på bild. Var lite smått roligt. Alla får hoppa tre hopp sedan får de 8 bästa hoppa tre hopp till. Greg låg 8:a och fick ett övertramp i sista hoppet. Han höll på jättelänge och klagade över domarna. Sedan när de fortfarande visade röd flagg blev han skitsur och stack eftersom han troligtvis inte skulle få hoppa fler hopp. Men det var ingen som hoppade längre än Greg så han låg kvar på 8:e plats och fick alltså tre hopp till. Längdhoppet fick ha en liten paus medans man skulle leta reda på lilla Greg igen...



Männens stavhoppsfinal. Lavillenie på bild, den lille fransmannen. Han är verkligen jätteliten, så söt. Han var storfavorit, men kom "bara" 3:a.



Här har vi vinnaren, Steven Hooker. Var lite halvt skadad och hoppade bara två hopp. Det räckte för seger på 5,90.



Berlino, den officiella maskoten.



Usain Bolt och resten av det jamaicanska laget som vann 4x100 meter.



Absolut inte att förglömma, världsrekord i damernas slägga. Anita från Polen fick 100 000 dollar för besväret.


Berlin i bilder, dag 2



Fredag


Vi skulle och shoppa hade mina föräldrar lovat. Men sedan när man inser att det är gång på programmet måste man ju självklart dit och titta. Alltså gång är den mest sövande och intetsägande "sporten" som finns.

Min mamma här som ska demonstrera gång. Hon kan verkligen vara världens mest pinsamma...



Pappa får också vara med på bild. En bit av berlinmuren där. På tal om det köpte min mamma en liten inglasad bit av berlinmuren. Verkligen nödvändigt.



Minnesmärke för alla judar som dog. Holocoast memorial eller något sådant.



Här var det då gång. Vid Brandenburger Tor. Man satt i alla fall bekvämt.




Efter att ha hängt vid gången i evigheter blev det en liten shoppingrunda. Hittade en affär för lite större personer. Klädstorlek XXL-XXXXXXXXL och skostorlek 47-51.



Efter mycket om och men hittade vi till Ed Hardy Store. Där fanns sjukt snygga kläder, men svindyrt var det. Köpte en av de billigare koftorna, haha. Rosa så klart.



På kvällen blev det då Olympia Stadion för mer friidrott.




Vet inte om det syns på bilden men det började ösregna. Så det blev en timmes paus, drygt. Vi satt i alla fall under tak. Männens höjdfinal var det efter regnet. Rybakov vann och Linus Thörnblad blev typ 8:a..


Berlin i bilder, dag 1



Tänkte visa lite av min Berlin-resa i bilder.

Torsdag

Kom dit vid 10 i torsdags. Checkade in på hotellet och gav oss sedan ut på stan. Det blev lite shopping på KaDeWe, Europas äldsta köpcenter eller någon sådant. Köpte ett par rosa Ed Hardy skor. Hrm eller fick av mamma om man ska vara petig. Köpte en tröja på Vero Moda, för mina egna pengar också.



Blev ett världsrekord direkt på torsdagen av Usain Bolt på 200 meter. Riktigt coolt att se live.



Höjdhoppsfinal för kvinnor var det med. Blanka Vlasic vann.



10-kamp för män pågick i några dagar. Här är den svenske Niklas Wiberg. Han slog nytt svenskt rekord. Trevligt.




Den omåttligt populära tyska 10-kamparen Pascal Berenbrusch. Hihi han har tilltalat mig! "Entschuldigung" sa han när han ville gå förbi mig. Haha.



17:30



Nu sitter man här vid datorn igen. Sorry för den kassa uppdateringen. Tycker jag har varit riktigt effektiv sedan jag kom hem efter skolan. Har sorterat tvätt, skrivit klart loggboken, packat upp väskan..ehh hängt lite på bilddagboken och läst bloggar, haha.

Var med Jonte igår/i natt/i morse ungefär. Vi var och fikade på fenix igår. Gick lite ärenden i stan och åkte sen hem till honom. Blev promenad, film och sightseeing på Ivö! Mycket mysigt <3
Vaknar vid 8 i morse. "Vi har en halvtimme på oss, bara en liiiten stund till i sängen." Kan ju säga att vi fick springa till bussen. Börjar bli en liten vana. Har nog blivit lite tidsoptimist.

Idag har man då varit i skolan. NK och sedan en mysig håltimme på 2,5 timme. Ska ju börja med projektarbete nu. Så vi var och träffade vår handledare Serguei. Vi ska ha nånting med Idrott/Hälsa. Har dock inte riktigt bestämt oss än.

Home sweet home



Ville bara tala om att jag är hemma från Berlin. Pallar inte skriva så mycket mer. Är nämligen sjukt trött. Jag har haft det jättebra! Sjukt varmt har det varit med. Typ 25-30 grader varje dag. Lägger in lite bilder någon annan dag. Imorgon ska jag sova hos Jonte så kanske på onsdag. Usch nu börjar skolan på riktigt igen. Jag känner det fortfarande som om vi har sommarlov. Börjar fint med 8:10-16:00 imorgon. Aja nu ska jag gå och lägga mig och prata lite i tele. Natti!

Natti



Jag har precis pratat med Jonte i telefon. Pappa kommer säkert bli lycklig när det kommer en räkning med utlandssamtal, haha. Fick prata med Jonte's chef Elvin också. Han är dansk. Fattade nada av vad han sa. Det jag förstod var ungefär att han tyckte att jag skulle skicka lättklädda bilder på mig, eller ännu hellre komma och hälsa på med så lite kläder som möjligt. Han är typ 45 år... Haha, men han verkar trevlig ändå.

Nu ska jag sova! Borde jag väl egentligen redan gjort. Det här blir antagligen sista inlägget på flera dagar. Kanske, kanske jag skickar ett inlägg från mobilen någon dag. Godnatt!

Berlin nästa, auf Wiedersehen



Kom nyss hem från Madde. Vi pratade bara lite och så. Ska snart gå och lägga mig. Klockan ringer 3 imorgon bitti/ i natt eller vad man säger. Mysigt!

Imorgon blir det som sagt att ta flyget från Kastrup (Köpenhamn) till Tegel (Berlin). Ingen lång flygtur där inte. Jag älskar att flyga! Det är så mysigt att gå runt på flygplatsen och att sitta i flygplanet med. Lite obehagligt med start och landning bara. Jag får alltid lock för öronen :/

I Berlin ska vi då titta på friidrott. Vi får se Usain Bolt springa 200 m. Så coolt. Han är ju grym. Vi hoppas på ett till världsrekord. Stavhopp, höjdhopp och spjut (manliga) är några av mina favoritgrenar. Det beror helt på deltagarna ;) Friidrottsbiljetterna är bara till eftermiddag/kväll. Så på förmiddagarna blir det att se Berlin + shopping. Jag gillar Berlin! Fin stad är det. Många bra affärer/köpcentrum finns där med. Var inne i ett lyx-köpcentrum förra gången vi var i Berlin. LaFayette heter det. Där finns kläder för en sisådär 50 000-100 000 kr. Kan ju tillägga att jag inte fick gå in i de där affärerna. Haha.

Hoppas alla här hemma har det bra! Jag tar flyget hem från Berlin vid halv 4 på måndag tror jag. Så är här hemma på kvällen nån gång.

Nu ska jag
gå och lägga mig och läsa och sen ringa Jonatan! Jag saknar dig som in i h*lvete...

Den här bilden bjuder vi stort på! Från friidrotts-EM i Göteborg 2006. Jag sa ju att mina föräldrar är friidrotts-freak. Den här gången blir det dock inga gul-blåa kläder eller ansiktsfärg. Känner inte riktigt att jag kan vara stolt svensk. Sverige suger på friidrott för tillfället, tyvärr...


Första skoldagen i trean



Hemma igen! Fy vad hemskt det var att gå till skolan idag. Hade mycket hellre stannat i min säng. Men efter en kopp kaffe mådde man fint igen.

Nu ska jag tråka ut er med lite skolprat. Dagen började med engelska. Sjukt rolig grupp hamnade man i. Skrattade hela lektionen. Själva engelskaundervisningen verkar väl dock ingen höjdare. Vi fick i alla fall sluta tre kvart tidigare. Sedan var det naturkunskap. Det hade jag fasat för, men det var riktigt roligt. Jag gillar vår lärare. Cool kvinna! Vi fick titta på våra egna hudceller och hårstrån i mikroskåp.

Lunch var det dags för sen. Som vanligt fjäskar de för de nya ettorna med pastasallad. Efter lunchen hade vi en mysig håltimme på 2,5 timmar. När man har tråkat sig igenom de timmarna visar det sig att vi inte skulle ha projektarbetesinfo den här veckan. Det börjar nästa vecka. Serguei hade bara råkat glömma att säga det...

Nu är jag i alla fall hemma. Ska packa nu, för imorgon drar jag till Berlin :D Det ska bli sjukt kul! Ska alltså titta på friidrott. Och shoppa lite såklart.

Kvällens outfit igår



(Fotad i Louise' spegel, haha)


Jeansleggings - Åhlens City
Blommig klänning - Nån affär i Stockholm


18-årsfest igår


18-årsfest igår då! Sjukt roligt var det. Sjukt full blev jag, men det är väl så det ska vara. Hur fan hamnade jag i min säng igår...? Haha lyckades till och med ringa Jonte i Danmark innan jag somnade.

Nu ska man då till skolan, lyckat. Mår inget vidare om jag ska vara ärlig, haha. Sprang in i Maddes dörr igår. Tror jag har brutit en tå. Den är lite sådär mysigt mörklila och gör ont som in i h*lvete. Aja det var det värt, för jag hade så j*vla kul ändå :D

Här kommer lite fina bilder!














Look of today



Håliga jeans(med extra hål, haha) - Serious Sally
Nåt random svart linne - JC
Svart kofta - Stadium




Jag får ha nagellack igen! Är så lycklig, haha. Det blev varannan grön och varannan rosa.


It's partytime



Skola var det idag då. Var bara där mellan 10-10:30. Nödvändigt...not. Fick ingen ny information, inget schema, ingenting alltså.

Efter det drog vi in till stan. Gick lite ärenden, åt på Graffiti, fikade på Fenix och lite så.

På graffiti



Filippa ville vara Mimmi Pigg




Liten kissekatt



Var och sa hejdå till Jonte som drog till Danmark idag. Kom hem igen!!! Jag kommer sakna dig jättemycket...

Nu har jag fixat en liten, som jag själv tycker, kreativ extra present till Madde och Rasmus. Haha. Ikväll ska det ju som sagt festas lite(eller mycket) hemma hos Madde. Ska bli sjukt kul! Så nu måste jag bestämma vad jag ska ha på mig. Haha, kommer bli en mysig bakisdag i skolan imorgon. Börjar 8:10 med Engelska B, woho...

GRATTIS till Madeleine, 18 år idag!



Idag är ingen vanlig dag för det är Madeleines födelsedag!!! :D 18 år och myndig, inte alls illa det. Jättestort grattis! Hoppas du får en sjukt bra dag! Sen ska vi dra ut på krogen :D

Ikväll ska det firas ordentligt. Det här har vi laddat för i evigheter! Vilka är med på att supa Madde under bordet...? ;)

Puss på dig! Jag älskar dig! <3



Såhär ska det vara, eller hur?! ;)


Back to school...



Imorgon börjar skolan igen. Ska bli både hemskt och lite trevligt också. Man behöver ta tag i sitt liv igen, haha. Mitt schema såg väldigt fint ut när jag tittade på det för någon dag sedan. Kan inte säga detsamma längre... Såhär ser det ut nu. Jaja, inget man kan göra något åt.

Upprop är det klockan 10 imorgon. Sedan är man väl bara i skolan en halvtimme eller något, och får schema och så. Vår mentor Maria ska antagligen fråga "vad alla har gjort i sommar, hur många som har arbetat med blommor" osv. Orka.


Grillkväll hos Malin



Kom nyss hem från Malin efter en mycket trevlig kväll. Det blev grillning, kubbspelande och mys på altanen. Linn var grym på att grilla alltså ;)

Jag övningskörde förresten hem till Malin, i Färlöv. Det gick fint, för det mesta. Men alltså jag vill inte köra mer med min mamma. Blir så sjukt irriterad på henne. Blir allmänt sjukt irriterad på henne hela tiden!!

Grillmästarna var det ja.



Elin, Malin, Louise!


Köpenhamn + Malmö



Det blev som sagt en liten tripp till Köpenhamn med Madde och Emelie idag. VI tog 9:23-tåget till Kph och var framme 11:17.

"Hur gamla är ni?"
"Ehh..18..."
"Ni vet väl att ni måste betala vuxenbiljett till Köpenhamn? Ni får hoppa av i Malmö och köpa."
*Puppy eyes* "Det visste inte vi!!"


Yeah right att
man betalar vuxenbiljett liksom. Ingen som bryr sig ändå så. Framme i Köpenhamn (med barnbiljett) inhandlade vi det vi skulle. Sedan tog vi tåget tillbaka till Schweden igen (med barnbiljett).

"Hur gamla är ni?"
*Puppy eyes* "Jag fyller 16 år...imorgon! :D"
*Ännu mer puppy eyes* "Men jag har precis fyllt 16 år..."
"Ni måste köpa vuxenbiljett i Köpenhamn"
"Men i Sverige är vi ju barn...!"


Haha. Vi kom i alla fall till Malmö med barnbiljett. Där blev det en liten shoppingtur. Inhandlade ett par jeansleggings och en kortlek. Malmöfestivalen är det nu. Sjukt mycket folk var där. Käkade kycklingspett med nudlar. Tog sedan tåget hem till Kristianstad vid halv 3 igen. Väl hemma i Kristianstad blev det en liten shoppingrunda till, haha. Mycket trevlig dag med många skratt och sjuka samtalsämnen. "Vi sparar det där till imorgon kväll, right!"

Ska åka till Malin om en stund. En liten mysig grillkväll är det tänkt!

Madde och Emelie är glada på stationen!



Malmö var det ja.


Promenad



Mamma tvingade med
mig ut på en promenad ikväll. Tyckte jag hade fått "för lite frisk luft" eller något. Vi hälsade på hästarna. Lite läskiga är de. Jag är sjukt rädd att de ska bitas, haha.

Nu är min ekonomi på topp igen. Fick nämligen lite pengar av mamma för att jag har dammsugit i sommar. 2100 spänn närmare bestämt. Så nu är jag rik :D

Hästar var det ja!







Go ahead and buy yourself a drink, 'cause you know you deserve it



Den här dagen har varit sjukt seg och tråkig sen Jonte åkte hem. Har ungefär gått mellan tv:n, köket, datorn och "Ljudet av ditt hjärta" - Stephanie Meyer, en bok alltså.

Men har faktiskt lagat mat ikväll till mamma och mig. Pasta och bacon blev det. Nästan det enda jag kan. Eller skulle väl kunna slänga ihop det mesta om jag bara ville, och hade en kokbok...

Lite sådär lagom suddig bild. Men i alla fall ett bevis på att jag har lagat mat
.


The key to my heart



Mina nycklar har varit på vift i en månad nästan. Tappade bort dem på fest i Vånga. Har ingen aning om varför *host*. Men nu är de back on track again! Tack så jättemycket till Martin som hittade dem! Och tack till Jonte som hämtade dem! Fast det var ju lite ditt fel att jag tappade dem ;) hehe. Jag har saknat min öppnare ju!


Money, money, money, must be funny



Imorgon blir det
en liten tripp till Köpenhamn med Madde och Emelie. En liten inköpsresa är ju aldrig fel ;)

Skulle gå in och titta över mitt konto så att jag hade pengar på det. Vad ser man då...? 168 kr...? Hur mycket handlade jag för på Banken egentligen? Alltså gud vad jag längtar tills jag får min lön! Har inte heller fått mina utlovade pengar från mamma. Ska påminna henne ikväll om hon är på bra humör, haha.

Autografer



Laddade förresten aldrig upp min ena autograf från Björn Rosenström. Har gått bort lite men i alla fall.



Min signerade skiva!



Tog honom ungefär en kvart att skriva "Till Nina". Kanske kan ha att göra med vad han drack på scenen... "Fy fan vad äckligt vatten ni har i Kristianstad".




<3



Pappa och jag
nördar oss lite och tittar på inspelad friidrott från igår, haha. Känner mig sjukt sleten. Nyttig dag har det med varit. Pizza till frukost och donkenmat till lunch!

Jonatan åkte hem
för en stund sedan. Han har sovit här sedan i fredags. Den jäveln ska till Danmark och jobba igen. Får inte träffa honom förrän typ tisdag, nästa vecka! Jag kommer sakna ihjäl mig!!! Men på torsdag åker jag till Berlin och tittar på friidrotts-vm. Så får i alla fall lite annat att tänka på...

Jonte egofotar sig lite i min hall, haha. Så söt är du!


Björn Rosenström



Sitter här med
Jonatan nu! Vi lyssnar på musik och myser i soffan. Gårdagskvällen var riktigt nice! Det började med donkenmat hemma hos mig med Jonte. Sen skjutsade mamma oss hem till Filip. Där var det förfest innan vi drog till Banken. Banken var sjukt trevligt. Björn Rosenström var grym! Vi stod längst fram (a). Han spelade dock inte så länge, lite synd. Signerad blev man också lite här och där. Björn var riktigt trevlig. Jag fick en gratis signerad skiva, och en kram haha. Thale var snäll och skjutsade hem oss sen. Annars skulle vi gått hem till mig. Tar bara en sisådär 45 minuter.

Folk hemma hos Filip




Linn och Malin!




Tummen upp!



Schtekarna




Älsklingen <3



Louise och Emmy!




Björn Rosenström!



Björn och jag!




Haha scary bild! <3



Mörk, jag vet. Jonatans mobilkamera, you see... Det är i alla fall jag, Björn och Filip med våra signerade skivor!




Fredagens outfit


Svart linne - H&M
Rosa/svart-rutig kjol - Åhlens City



"Facelook" hahaha.


Godmorgon!



Godmorgon! Idag är
det fredag, det gillar vi. Jag har precis duschat. Ska klä på mig och lite så nu. Sedan ta bussen in till stan halv 12. Jobbar mellan 12-18:15 idag. SISTA DAGEN! Efter jobbet blir det att stressa som fan. Träffa Jonte i stan, få skjuts hem av mamma, käka, byta om och fixa till mig, få skjuts in till stan av mamma igen kl halv 8, ta bussen till Filip i Vä 20 i 8. Menmen, vi hinner nog!

Har precis duschat som sagt...



-orkarinte-



Har inget bättre för mig än att blogga. Har blivit sjukt många inlägg idag ju. Det är bara för att jag absolut inte har haft någonting att göra idag. Dagens har riktigt segat sig fram. Jag längtar sjukt mycket till imorgon kväll. Då blir det att festa med älsklingen och vännerna. Se Björn RosenströmBanken blir det också. Ja, det är min hobby att länka en massa ord. Och ja, "sjukt" är mitt favoritord.
Imorgon kväll ska jag inte dricka såå mycket. I promise! Lycka till säger vi också.

För att komma i rätt stämning bjuder vi på den här låten:


Staring out into the world across the street



Dagens låttips:

Simple Plan - No Love




Nu stämmer ju inte texten riktigt längre... Men låten är fortfarande sjukt bra. Kanske den bästa av ALLA Simple Plans låtar? Är nog inne i en liten Simple Plan-period nu. Vill fruktansvärt gärna se dem igen! Helst imorgon eller så.

Mat...?!



Sitter här vid
datorn och lyssnar på Jonas Brothers - 7:05. Det är såå synd att de inte kommer till Sverige. Skulle ha sett dem i oktober. På tal om annat så är jag sjukt hungrig! Vi skulle ha ätit för länge sedan. Men pappa och Anders som är här fastnade i soffan med vars en öl. Hallå...? När blir det mat?

Pizza kanske?


Jag är hungrig så jag gör en lista helt enkelt

Fem band du lyssnar på:
1. Son of Dork
2. Neverstore
3. Simple Plan
4. Go:Audio
5. Elliot Minor

Fem filmer du gillar:
1. Just My Luck
2. Djävulen och jag
3. Halloween-filmerna
4. Cayote Ugly
5. Brokeback Mountain

 

Fem böcker du gillar:
1. Twilight-böckerna
2. Gossip Girl-serien
3. Alla Harry Potter
4. Allt med Jane Moore
5. Snabba Cash och Aldrig Fucka Upp av Jens Lapidus

 

Tre saker du är rädd för:
1. Maneter!
2. Vinbärssnäckor
3. Hrm var väl det...


Fem personer du tycker ser bra ut:
1. Jonatan....ingen annan som räknas (a)
2. Men de som inte räknas är väl - James Bourne
3. Dave Williams 
4.
Steve Rushton
5. Jacob Widén...kändisar alltså.


Avslöja tio saker om dig själv
1. Just nu tycker jag livet är ganska så perfekt
2. Jag är sjukt kräsen när det gäller mat, allt ska vara så naturellt som möjligt
3. Jag vet inte vad jag vill jobba med i framtiden
4. Laga mat är bland det värsta jag vet
5. Jag är ganska så pedantisk när det gäller mitt eget rum, det är aldrig stökigt
6. Jag älskar musik
7. Jag kan spela piano hyffsat bra. Kan läsa noter i alla fall
8. Jag älskar att läsa. Just nu läser jag del tre i Twilight-serien
9. Jag blir typ alltid fullast, lättpåverkad. Haha
10. I'm in love...

 

Favorit...
Färg: Rosa så klart
Låt: Neverstore - Summer
Dryck: Beror ju på tillfället, men Cola kanske
Glass: Choklad
Maträtt: Kycklingfilé och klyftpotatis kanske
Tid på dygnet: Kväll
Årstid: Sommar
Ämne: Matte maybe
Djur: Ingen aning
Land: Grekland! Sjukt god mat och gulliga hus ^^
Stad: Berlin gillar jag


DU

Namn: Nina
Smeknamn: -
Längd: 1,80
Vikt: 63 kg
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Någon nyans av brunt
Skola: Österäng
Husdjur: -
Bor: Kristianstad
Piercingar: tyvärr inga
Tatueringar: inga tatueringar heller


Torsdag



Sitter och pratar i telefon med Jonte nu! Dagen idag har varit riktigt seg. Knappt något att göra idag på eftermiddagen på jobbet. Fick gå till Hemmakväll och lämna tillbaka filmer och lite sådana ärenden. Så lite fanns det att göra.    

Tesorter - har dammat av alla de där burkarna...


Look of today



Look of today ser ut så här:
Svart linne - Modström
Beiga brallor - BikBok               ja det var väl det.


Bzzz...



Åh gud, jag tror jag avlider långsamt och plågsamt. Mamma fick idag för sig att hon skulle prata "blommor och bin". Lilla mamma jag är ARTON ÅR och har gjort mycket mer än vad du tror. Nu dog jag. Ciao så länge...!

Visex minus två



Filippa, Linn och Malin kom hem till mig ikväll vid 7. Jag bjöd på mat (som pappa hade lagat, haha). Vi pratade om en massa trevliga saker, trackade Martin på MSN, tittade i skolkatalogen (as always) och flätade varandras hår. Där sammanfattade jag nog hela kvällen. Trevligt var det i alla fall.

Malin är bäst på flätor! ;)



Titta vad fint det blev!



Jag är mest...kreativ?


Public Enemies m.m.



Jonatan kom som
sagt hit igår. Riktigt mys var det. Vi tittade på Lejonkungen. Vår film med vår låt (a). Sedan blev det Rosegarden. Vi smakade sushi. Fy fan vad äckligt det var. Smakade ungefär som rå fisk luktar. Efter det blev det då bio. Public Enemies med bl a Johhny Depp. Den var riktigt bra. Fast kanske aningen lång. Efter bion åkte vi hem till mig och gick och lade oss, i bäddsoffan ^^. Mysigt, men varmt som in i h*lvete.

Klockan ringde 8
på morgonen idag. Kom dock inte upp ur sängen förrän farmår 9:15. Så det blev ungefär duscha, hoppa i några kläder och sedan dra till jobbet. Fick dock skjuts av Jonte! Förlåt hjärtat, men du kör som en idiot, nästan. EN hand på ratten och 50 km/h på en parkeing, va?! Haha nej skojar bara. du kör mycket bättre än mig, vilket kanske inte säger så mycket.

Aja nu har jag babblat lite känner jag. Men är sjukt trött.

Ny frisyr



Är lite smått stressad. Snart kommer Malin, Filippa och LInn hem till mig. Om sisådär 7 minuter faktiskt. Så tänkte bara berätta att jag har klippt mig! (Berättar mer om den trevliga gårdagen och dagen idag senare ikväll!)

Före (Inne på Carlings, haha.)

Dagens outfit där med:
Svart linne - Modström
Blå jeans - H&M
Skor - Wallenbergs
Väska - Hrm minns inte...



Efter (Ignorera mig, fick inte till nån bra bild)


Tisdag



Kom hem från jobbet för en halvtimme sedan ungefär. Har varit en helt okej dag. Lagom mycket folk. Man har ändå haft att göra hela tiden. Snart kommer Jonatan hit. Vi ska som sagt på bio ikväll. Public Enemies ska vi se! Får hoppas den är bra. Fast det spelar egentligen ingen roll, det är ju sällskapet jag går för ;).

Hoppas alla får
en trevlig dag. Antagligen ingen mer uppdatering idag!

J



Bara för att
jag längtar sjukt mycket till imorgon då du kommer hit!!! Bio blir det imorgon också, mys.

Jonatan <3


Cha cha!



Kom nyss hem från stan. Idag har det varit riktigt stressigt på jobbet. Sjukt mycket folk. Har knappt hunnit sitta ner. Han dock hunnit träffa Jonatan en stund på lunchen, efterlängtat ;)

Slutade jobbet kl
4. Då blev det en runda på stan med Louise och Martina. Vi köpte present till Madde som fyller 18 år nästa vecka! Sen stack Martina o skulle träna. Louise, jag, Fredde och Fanny åt lite på Darins. Varm macka med ost och skinka blev det för min del. Sjukt gott! Tittade runt lite i affärer och cyklade hem vid 6.

Nu ska jag äta köttfärssås och spaghetti! Mamma skriker från köket.

Imorgon...



Imorgon kommer "J" hem! (Haha kunde inte låta bli, next Kissie?!) Har saknat dig något fruktansvärt!

Nu ska jag sova, typ. Natti bloggen!

Wanås och bebisar



Idag mådde jag skitbra av någon anledning. Pigg och utan huvudvärk. Har umgåtts med mitt kusinbarn hela dagen. Det blev en tur till Wanås. Eskil sov hela tiden, haha. Nu har de åkt hem till Ronneby. Jag är sjukt trött.

Mys i trädgården



Han har lärt sig att vända på sig. Så det blir från rygg till mage, till rygg, till mage osv.




Gungträdet i Wanås. Jag älskade det när jag var liten.




Anna-Clara, pappa, mamma med barnvagnen.




Gårdagens kväll



Igår kväll började
då med lite kräftskiva. Kräftorna var goda och en och annan nubbe blev det med!



Sedan bar det av in till stan, hem till Herman. Det var mycket trevligt. Efter lite kortspelande och någon tequilashot så var man skitfull med...

  

Efter det skulle man ju då åkt till Martin & Martins i Åhus. Det blev dock inget med det. Istället sprang man runt och letade efter folk. Promenerade till Kulltorp, långt(!) fast trevligt. Var hemma hos My i ca 3 minuter. Gick tillbaka in till stan. Fick skjuts hem av Louise's pappa. Fyllesmsade och somnade.
Förlåt ifall jag var lite jobbig och för att vi aldrig kom till Åhus, lite synd. Aja på fredag är man på det igen! Björn Rosenström @ Banken ftw!

Besök



Kenny, Anna-Clara och Eskil kom precis. Nu ska vi fika och Eskil ligger och sover. Så sjukt söt. Små spädbarn är bland det sötaste som finns!




Lördag



Lördagen är dagen idag ja. Det kan vara så att jag inte får fler tillfällen att blogga. Min kusin Kenny, hans sambo och barn kommer nämligen hit idag. De ska övernatta...i datorrummet! Vilket betyder - ingen tillgång till datorn för min del. Ska bli trevligt i alla fall.

Nu ska jag i alla fall dammsuga. Sjukt tråkigt. Det värsta jag vet förutom att diska, haha. Men man får väl göra lite fint när man ska ha gäster. Sedan kanske man hinner sola lite.

Någon gång i eftermiddagen kommer då min kusin. Så får väl umgås lite med dem. Sedan komemr min moster och morbror också. Mamma och pappa bjuder på lite kräftskiva.

När jag har ätit kräftor ska jag försöka komma hemifrån så fort som möjligt. Det är nämligen förfest hemma hos Herman. Ska försöka vara där vid 8 i alla fall. Sedan drar vi till Martin och Martins i Åhus! De har sommaravslutning ikväll. Där har Chippen och Zlatan festat, coolt va?! Haha.

Ciao bloggen! Hörs kanske imorgon kväll eller så.

Gammal partybild ftw!


Sun and missing friends



Underbart väder är det! Jag hinner tyvärr inte dra till stranden idag. Lite synd. Får väl sola lite i trädgården i alla fall. Någon som har ännu finare väder är Madeleine som åkte till Mallorca idag. Jag kommer sakna dig sjukt mycket. Hoppas du får en jättebra vecka! :D

Bara för att vi är the partyprincesses!


Planka



Har precis ätit
planka med kyckling. Sjukt gott! Strax kommer Madde hit!


Dagens låttips



Kom på att
det typ var hundra år sedan jag lyssnade på den här låten. Sjukt bra är den!

Swedish Amateurs - Vad gör det om hundra år?



Looking from the window above, it's like a story of love



Can you here me?

   I miss you...

Fredag!



Idag är det
sjukt fint väder. Jag har stor lust att sjukanmäla mig och stanna hemma och sola. Men man får väl tänka på pengarna! Börjar kl 12 idag så man kanske hinner sola en liten stund i alla fall. Nu ska jag dra ut på "soldäcket".

Men först dagens outfit:

Randig tröja - Gina Tricot
Gröna minishorts - Vero Moda
Solglasögon - Någon affär i Köpenhamn



Den osminkade sanningen, haha.



22:55



Självklart fastnade man
vid daton på msn, Spotify, bdb och bloggar. Vad annars! Så gick det med att gå och lägga sig tidigt och läsa. Har ändå sovmorgon imorgon, så det spelar ingen större roll.
Hihi har Simple Plan-maraton för tillfället, dvs lyssnar igenom alla deras låtar. De är bäst! Åh vill se dem igen. De är sjukt bra live!

Pierre <3 Var sjukt nära att röra hans hand där, hihi. Ungefär ett lillfinger ifrån.


Torsdag kväll



Kom nyss hem
från Louise! Var där med Madde :) Vi tittade lite på Uptown Girls och åt paj och så. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Man kanske skulle börja läsa tredje delen av Twilight "Ljudet av ditt hjärta", som jag har lånat av Malin. Hrm får väl se vad som händer.


James Bourne



Ett av mina favoritband Son of Dork, som inte finns längre :/, hade en sjukt snygg och bra sångare vid namn James Bourne. Han satsar nu solo! På min 10-saker-jag-ska-göra-innan-jag-dör-lista skule det lätt stå - se/träffa James Bourne.

James i Bad Boy Chat. Sjukt roligt!



Dagens låttips: James Bourne - Want Me Like That



Ett tag var jag, som ni kanske ser, lite wannabe James's hår ^ ^ Lite lika?

  

I'm with you



Har suttit ute lite i solen och gjort vid mig. Typ rakat benen, tagit bort gammalt nagellack och så. Trädgårdsspa!

Vi bjuder på lite naket bara för att det är så fint väder.

  


Dreaming



Nu drar jag till jobbet! Är hemma vid halv 5 igen.

Rutig tröja - H&M
Svarta jeans - Miss Sixty


Happy and tired



Fastnade då inne
hos Madde igår kväll tills en stund efter midnatt. Det var mycket trevligt! Vi hade bland annat lite roligt med min mobil. Haha fy fan vad kul det var :D
För en gångs skull tänkte jag sno en lista av Malin!

Lovar du att vara ärlig? Ja det ska jag väl försöka med!

Du heter: Nina

Smeknamn: Har inget smeknamn, lite onödigt till ett kort namn kanske

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Har väl inte direkt någon sådan

Beroende av: Musik, vänner, mat och lite annat ;)

Vad tror folk om dig?: Ja du, fråga dem! Jag orkar inte direkt bry mig

Stämmer det?: ...

Vad får du oftast komplimanger för?: Hrm kläder kanske?

Vad säger du för att imponera på någon?: "Jag är känd från TV" (Haha den snodde jag från Malin.) Men det är ju faktiskt sant ;)

Hur imponerar man på dig?: Det krävs nog inte speciellt mycket."Jag är också känd från TV" kanske hade funkat!

Brukar du skratta för dig själv?: Händer väl

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Hej :) jag var inte vaken som du kanske märkte :P Trist att vi inte hinner träffas innan du åker ;) Men vi får ta igen det med en köpenhamnsresa sen :) puss" Från Emelie till Madde (som säkert kommer läsa det här :P)

Var bor du?: I Kristianstad

Trivs du där?: Jadå, det gör jag

Äger du några converse: Ett par lila och ett par svart/vit/röda

Sprit, cider, vin eller öl: Hrm cider för att det är sjukt gott, vin med vid lite mer sofistikerade tillfällen, sprit när man vill bli full och öl om man blir bjuden ;) Lite svårt att välja alltså.

Brukar du bli för full: Nej, verkligen inte! *host*

Är du allergisk mot något: Nepp

Hur svarar du i mobilen: "Hej det är Nina"

Antal timmar sömn inatt: 6 timmar

Brukar du komma i tid: Ja, för det mesta

När mår du bra: När jag umgås med alla mina underbara vänner! Och med Dig...!

När blev du fotad senast: Igår med Maddes cam på datorn :P

Hur känner du dig nu: Glad, fnissig och trött, ungefär.

Vanligaste färg på dina kläder: Rosa?

Vad tycker du om fötter: Inget jag föredrar

Vad saknar du: Jonatan...

Hade du en bra kväll igår: Ja, jag hade en jättebra kväll!

Favorit dryck på morgonen: Mjölk

Rakar du benen: Det är klart

När brukar du oftast gå och lägga dig: Nu på sommarlovet blir det alltid för sent. Annars runt 12 kanske

Är du blyg?: När jag träffar människor jag inte känner

Sysslar du med någon idrott: Nej, jag är för lat

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, det gör jag!

Har du spytt offentligt: Har tyvärr hänt ja

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Haha är väl inte direkt en läntan jag har

Är du nöjd med ditt liv: Absolut!

Är du bortskämd: Lite smått

Vad gör du i morgon: Ingen aning, jobbar

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Ser väl inte direkt upp till någon kändis på det viset

Vad längtar du till?: Lite allt möjligt. Inte till när skolan börjar i alla fall

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja, jag har bara bra vänner =)

Vad använder du för shampoo?: Något från Sunsilk

Hur gammal är du: 18,5. Haha

Tycker du om någon just nu: Jaa

Gröna eller röda äppeln: Gröna

Gillar du golf: Nej jag får inte iväg bollen särskilt långt :/ Men minigolf är kul

Vilken tid gick du upp idag: Vid 8

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja

Har du strumpor på dig nu: Nepp, jag är barfota

Är det okej att gråta: Ja, det är klart

När grät du senast: Hrm minns faktiskt inte riktigt. Någon eller några veckor sedan antagligen

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa till något varmt land och shoppa en massa, till mig själv!

Bär du glasögon eller linser: Japp

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, det är viktigare att kläderna är snygga ;)

Har du piercing: Nej, men ibland blir jag sugen på att skaffa en

Vill du gifta dig: Ja, någon gång i framtiden

Vill du ha barn: Inte än på ett tag, men nån gång

Solar du ofta: När solen är framme

Är du bra på att laga mat: Verkligen inte! Matlagning är det värsta jag vet

Är du flygrädd: Nej då

Hur vig är du: Inte över huvud taget, fast jag kan nästan lägga foten bakom nacken! Har faktiskt gått på gymnastik en gång i tiden

Är du musikalisk?: Haha nej! Eller jag kan spela piano

Vad dricker du helst när du är törstig: Mjölk eller juice

Vilken är din favoritglass: Är faktiskt inte så förtjust i glass. men någon med choklad

Tror du på ett liv efter döden: Nix

Tycker du om sushi: Har aldrig smakat det

Vad äter du helst när du ser på film: Lösgodis eller chips. Men på bio ska det ju vara popcorn

Har du tandläkarskräck: Nepp

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska! fast jag har en tendens att vakna tidigt på morgonen :/

Vilken ögonfärg har du: Blå

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Det har väl hänt någon gång

Biter du på naglarna: Nej

Röker du: Händer väl på fest ibland

Hur ofta tränar/motionerar du: Gör jag inte över huvud taget. Min träning sträcker väl sig till en promenad runt byn eller en cykeltur in till stan

Senaste låt du hörde: Boys Like Girls - Love Drunk <3

Bästa vänner! /gästinlägg



Nina och jag sitter och traggar killar som vanligt ^^ innan vart det bachelorette och so you think you can dance :)
konstigt att man inte kan tröttna på någon man har umgåtts med  i 17 år men vi håller ihop ;) inte många som lyckas med det!

*Du är lycka för mig*



Min lott i livet


Dammsuga, det är min lott här i livet. Det är så sjukt tråkigt. Men mot lite betalning från mamma så gör man ju det. Har dammsugit (nästan) varje måndag, onsdag och fredag sedan sommarlovet började. Fast jag har inte fått några pengar än. Är nog inte direkt läge att ta upp det dock. Mamma är på uselt humör, orka.


Omogna äpplen...



...är det bästa som finns! Haha...


Seg dag



Kom hem från jobbet för en stund sedan. Helt dött har det varit idag. Knappt några kunder alls. Sjukt tråkigt.

Min arbetskamrat Alex här dåva.


Dagens outfit



Grå kjol - Gina Tricot
Randig tröja - Gina Tricot


Gårdagens händelser



Har inte varit inne på datorn på flera dagar känns det som. I måndags var det närmare bestämt. Därav den dåliga uppdateringen. Aja nu sitter jag i alla fall här. Har precis ägnat en kvart ungefär åt att kolla igenom alla nya bilder på bdb.

Tänkte berätta om min gårdag då.

1. Gå och lägga sig kl 5 och vakna klockan 8. Nej jag var inte alls trött igår.

2. Åka in till sjukhuset och ge blod. Fick kallelse förra veckan men då var jag ju sjuk.

Mysigt va?

 

Jonte var med som moraliskt stöd. Inte alls suddig bild, nej.



3. Gå till jobbet kl 12. Kanske inte så smart att springa i trappor efter att man precis hade blivit av med 450 ml blod. Fick lock för öronen hela tiden. Sjukt störigt.

4. Ta bussen till Åhus hem till Elin. Äta lite där med Elin, Malin, Louise och Linn.



Elins hund Kasper ville också vara med. Elin klädde ut honom till enhörning.



5. Få skjuts hem av Louise. Gå och lägga sig kl 12.



 

10:10...



...är klockan nu.
Ska duscha och sedan dra till jobbet. Jobbar 12-18:15 idag. Sedan hänger Jonte med mig hem, så kommer antagligen inte blogga mer idag. Hoppas alla får en bra dag. Ciao!

Statistik



Woho! Sånt här gillar vi. Slog nästan mitt besöksrekord på hela 60 personer idag, haha. Men ska sova snart, det är ju jobb imorgon. Börjar dock inte förrän kl 12. Härligt med sovmorgon.


Minigolf



Det blev då
lite minigolf i Åhus. Jag kom delad trea med Linn, yeey. Sedan började det dessvärre regna. Så det blev inget grillat. Körde inom Donken istället och käkade, och sen hem. Fick skjuts av Louise som nyss tagit körkort. Åh jag längtar tills jag med har tagit mitt! Kommer antagligen dröja ett tag eftersom jag inte ens har börjat på körskola.

Minigolf

     

  

Donken

  


Till Åhus



Ska strax till
Åhus och grilla med några vänner :) Jag ska få köra dit. Så se upp på vägarna! Haha. Hoppas alla får en trevlig kväll =)

Grillat



Efter många om och men lyckades mamma och jag få igång grillen. Inte lätt att veta vilket som ska vara underst; kol, tändgaffel eller galler?! Vi fick ringa en vän, pappa alltså.
Det blir grillat två gånger idag, gott! Först kycklingspett sedan korv (man går ju på Österäng, dah!).


Healthy



För er som undrar var det förmodligen inte "kyssjukan" jag hade. De skulle höra av sig om provet var positivt och det har de inte gjort. Har inte alls ont i halsen längre. Har bara några få små vita prickar i halsen, hehe. Såhär såg min en halsmandel ut om någon undrar. Skitont gjorde det!

Känsliga läsare varnas!






  


Fun in the sun



Låg ute och solade och lyssnade på Johan Palm på radion, haha. Då får min granne Mats som alltid för sig att han ska klippa gräset, vilket leder till att man inte hör radion. Tur att vi har de här überheta hörlurarna då!


Today's outfit



Svarta byxor - Vero Moda
Svart linne - JC
Rosa tröja - Vero Moda


Morgonpromenad



Mamma lyckades få med mig på en morgonpromenad. Jag steg ungefär bara upp ur sängen och gick. Har inte ens ätit frukost. Fint väder var det idag. Hoppas det håller i sig till ikväll! För då blir det grillning i Åhus.

  

Vi gick inom det nya området och tittade på "lyxhusen", haha.


I know what you did last summer...



Kom nyss hem från Madde då ja. Vi tittade på Jag vet vad du gjorde förra sommaren. Hade faktiskt inte sett den innan. Herregud vad läskig den var! Var övertygad om att det skulle stå en fiskare med en krok i handen beredd att döda mig när jag kom hem. Har dock lugnat ner mig lite nu, så får hoppas det inte blir några mardrömmar. Sjukt bra var den i alla fall.
Är Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren lika bra?

Vi tittade även på Wallander - Skulden. Ganska bra för att vara en Wallander-film.


Drar in till huset bredvid...



...till Madeleine alltså! Hoppas alla har en trevlig kväll. Ciao!

Vattenskidor, något för mig?



Jag tycker om att prova på lite olika äventyrliga aktiviteter. Skulle jättegärna vilja prova på bungyjump! Det skulle stå med på listan över 10 saker jag ska göra innan jag dör, ifall jag hade haft en sån. Ett fallskärmshopp kanske man med skulle prova. Men i så fall ett tandemhopp. Skulle nog aldrig våga hoppa själv. Dessutom måste man väl ta ett hoppcertifikat först. Om det räknas så har jag faktiskt hoppat från en 10 meters trampolin en gång. Det gör jag aldrig om. Gjorde ont som in i h*lvete, eftersom jag tittade ner. Gör inte det! Då lutar man sig nämligen aningens framåt vilket gör att man gör ett minimalt magplask. Som gör väldigt ont när man hoppar från så höga höjder.

Skulle ni vilja prova någon äventyrlig aktivitet?

Har testat vattenskidor en gång. Ni kan ju själva se hur det gick med den saken...!


Filmtipset



Tänkte bara tipsa om Filmtipset.se! Ganska skoj sida där man kan betygsätta filmer, titta vilka som går på bio och vilka som nyligen släppts på dvd. Är nästan uppe i 400 filmer! Haha inte så många egentligen, men ändå. Är ni medlem får ni gärna lägga till mig "Nina-".


I found something perfect and painted it red



Det blev att
pyssla om sig själv lite i eftermiddag. Raka benen, plocka ögonbrynen och måla om naglarna. Synd att man har blivit så blek. Jag vill ha sol!

  

Nyckelpigor är så söta!

  

En dag på stan



Jag och mamma tog en promenad in till stan vid halv 12 eftersom pappa skulle ha bilen. Köpte två st bh:ar bara, en vit och en svart på H&M. Sedan åt vi på Modesto's garden-servering. Kycklingspett och klyftpotatis blev det, mycket gott.

Gjorde en ganska rolig upptäckt som jag inte kunde låta bli att fota, två små fjortispojkar. Alltså herregud som de såg ut. De såg exakt likadana ut.
- Märkeskläder från topp till tå
- Adidasväskan över axeln
- Blonderat hår som stod rakt upp, á la "Krille"
- Likadana rosa solglasögon
- Gummiband i alla möjliga färger på smalbenen



What's up with gummibanden liksom...?!



Sedan övningskörde jag lite! Fick bara motorstopp 3 gånger ungefär, haha.


Dagens outfit



Först såg den ut såhär:

Grå kjol - Gina Tricot
Svart tröja - H&M
Vit kofta - BikBok



Sedan ändrade jag lite på den.



Och så Converse till.


Fredagsmys



Har precis borstat tänderna o lite så. Kom nyss hem från Louise! Tittade på Meet the Spartans och lite på gamla Big Brother avsnitt och lite så med Madde, Rasmus, Jacob, Louise och Martina. Mycket trevligt.

- "Bengt? Bengt...? Beeeengt?"
- "Stig..."

Haha.

  

  

Tänderna borstar man morgon och kväll
Ät gärna ett äpple men ej karamell

RSS 2.0